ACTIE

Een Airco - Warmtepomp vanaf € 1450
Voor al onze andere acties, neem contact op!

CONTACTEER ONS

Tel:  0468 34 70 49

[email protected]SAMSUNG Wind-Free

Comfortabel koelen, zonder tochtgevoel: de revolutionaire nieuwe Wind-Free™ range van SAMSUNG maakt dit mogelijk! De moderne technologie zorgt ervoor dat de lucht geleidelijk verspreidt wordt, zonder dat hierbij het gevoel van tocht optreed. LEES MEER

UW AIRCO VANDAAG NOG BIJ U THUIS

Snel en vakkundig geplaatst

Van zodra u akkoord gaat met onze offerte, die u hier kunt aanvragen, kunnen wij de installatie op één dag uitvoeren. We gaan niet enkel snel te werk, maar ook met de nodige vakkennis. Zo wordt uw airco aangesloten volgens de regels van de kunst. Met B-Airco bent u zeker van een installateur die zich flexibel opstelt, betrouwbaar is en vlot bereikbaar is.

Professioneel advies

Naast een uitstekende plaatsing van onze kwalitatieve airco's kunt u uiteraard ook bij ons terecht voor onpartijdig advies en een degelijke uitleg bij uw toestel. Wij staan u ook graag bij bij de keuze van uw toestel, helemaal op uw maat.

Garantie

Op alle bij ons gekochte toestellen geniet u twee jaar garantie.

Onderhoud en nazorg

Om de goede werking van uw airco te garanderen, bieden wij u een onderhoudscontract aan. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over uw installatie. B-Airco verzorgt het onderhoud van uw toestellen.

Zo kunt u bij ons onder meer terecht voor:

  • het grondig reinigen en desinfecteren van uw airco
  • de controle van de goede werking van de airco
  • het bijhouden van het logboek zodat u een duidelijke historiek heeft van de uitgevoerde controles en onderhoudsbeurten
  • de verplichte certificaten omtrent lekdichtheid.

Door een vakkundig onderhoud bent u niet alleen zeker van een goede werking van uw airco, mogelijke problemen en slijtage worden ook tijdig opgemerkt zodat deze kunnen hersteld worden voor ze meer schade berokkenen.

Offerte airco

Vraag nu volledig vrijblijvend een offerte op voor uw airo-installatie.