ACTIE

Een Airco - Warmtepomp vanaf € 1450
Voor al onze andere acties, neem contact op!

CONTACTEER ONS

Tel:  0468 34 70 49

[email protected]SAMSUNG Wind-Free

Comfortabel koelen, zonder tochtgevoel: de revolutionaire nieuwe Wind-Free™ range van SAMSUNG maakt dit mogelijk! De moderne technologie zorgt ervoor dat de lucht geleidelijk verspreidt wordt, zonder dat hierbij het gevoel van tocht optreed. LEES MEER

AIRCO (Lucht lucht)

U wilt een airco kopen?

U bent overtuigd van de voordelen van airco? Dan bent u bij B-Airco aan het juiste adres om een airco te laten plaatsen. Wij zorgen voor een budgetvriendelijke oplossing in airco bij zowel particulieren als bedrijven.

Mocht u nog twijfelen, als u een airco aanschaft geniet u elke dag van het jaar van een heerlijk klimaat in uw woning. Maar er zijn nog meer voordelen: een airco zorgt voor verkoeling van uw ruimte in de zomer, hij kan ook verwarmen in de winter, een airco ontvochtigt en filtert de lucht.

Airco in nieuwbouw of renovatie

B-Airco is uw partner voor het plaatsen van airconditioning in uw nieuwbouw, maar evengoed in uw bestaande woning, bijvoorbeeld als onderdeel van een renovatie. Ik werk zowel voor particulieren als voor bedrijven en professionals.

Mono of multisplit

Naargelang uw woning of gebouw kunnen we opteren voor twee mogelijkheden:

  • mono: 1 unit binnen en 1 unit buiten
  • multisplit: meerdere units binnen en één of meerdere units buiten

PRODUCTGAMMA

Energiezuinige airco

Bij B-Airco plaatsen we bij voorkeur energiezuinige airco toestellen van Samsung. Deze fabrikant biedt immers een ruim aanbod aan functionele, esthetische en optimaal energiezuinige installaties die hun betrouwbaarheid over de jaren heen meer dan bewezen hebben. Zo bent u zeker van een goed werkende airco-installatie met een minimaal energieverbruik. Uw portemonnee vaart er dus ook wel bij.

Duurzame airco, perfect geplaatst

Toch kan u ook van andere merken airco laten plaatsen en onderhouden. B-airco werkt immers volstrekt merk onafhankelijk.Uw duurzame airconditioning laten plaatsen door een expert!


In beeld