ACTIE

Een Airco - Warmtepomp vanaf € 1450
Voor al onze andere acties, neem contact op!

CONTACTEER ONS

Tel:  0468 34 70 49

[email protected]SAMSUNG Wind-Free

Comfortabel koelen, zonder tochtgevoel: de revolutionaire nieuwe Wind-Free™ range van SAMSUNG maakt dit mogelijk! De moderne technologie zorgt ervoor dat de lucht geleidelijk verspreidt wordt, zonder dat hierbij het gevoel van tocht optreed. LEES MEER

DOE HET ZELF PAKKET

 

Zelf installeren

Wilt u uw airco zelf installeren? Dat kan. Dan leveren wij het gekozen toestel en u zorgt zelf voor de installatie ervan. Vooraleer u een keuze maakt zijn er een aantal zaken waarop u moet letten, zoals bijvoorbeeld het vermogen dat u nodig heeft. 

Vermogen airco berekenen

Over het algemeen raden wij 50 tot 100 Watt per kubieke meter aan. Voor ruimtes die goed geïsoleerd zijn, is dat 50 Watt. Ruimtes die minder goed geïsoleerd zijn of waar veel glas aanwezig is, opteert u beter voor 100 Watt per kubieke meter.

Wanneer u meerdere kamers wil koelen, dan moet u de aparte vermogens per ruimte bij elkaar optellen. Voor zeer grote ruimtes kan het nodig zijn om meerdere binnenunits te plaatsen.

ARISTON

Wij werken voor doe-het-zelvers hoofdzakelijk met producten van Ariston. Deze Italiaanse airco- bouwer is al ruim tachtig jaar een referentie. Bent u overtuigd van de voordelen van dit merk? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, want wij zijn één van de weinige installateurs in de Antwerpse Kempen die Ariston aanbieden.


Opstart zonder zorgen

De mensen van Ariston komen uw installatie opstarten. U hoeft daarvoor niets te regelen, wij zorgen voor alles. Ariston start niet alleen uw gloednieuwe airco-installatie op, ze zorgen voor voor een kwaliteits- en veiligheidscontrole.