ACTIE

Een Airco - Warmtepomp vanaf € 1450
Voor al onze andere acties, neem contact op!

CONTACTEER ONS

Tel:  0468 34 70 49

[email protected]SAMSUNG Wind-Free

Comfortabel koelen, zonder tochtgevoel: de revolutionaire nieuwe Wind-Free™ range van SAMSUNG maakt dit mogelijk! De moderne technologie zorgt ervoor dat de lucht geleidelijk verspreidt wordt, zonder dat hierbij het gevoel van tocht optreed. LEES MEER

WARMTEPOMP 

U wilt een Warmtepomp kopen?

U bent overtuigd van de voordelen van verwarmen en koelen via een warmtepomp? Dan bent u bij B-Airco aan het juiste adres om een warmtepomp te laten plaatsen. Wij zorgen voor een budgetvriendelijke oplossing in warmtepompen bij zowel particulieren als bedrijven.

Onze warmtepompsystemen zorgt voor een energiezuinige koeling, verwarming en warm water voor uw huis. Het omvat een reeks geavanceerde technologieën die u helpen om uw energieverbruik te optimaliseren. 

Warmtepomp in nieuwbouw of bestaande woningwarmtepomp schema

B-Airco we plaatsen warmtepompen in uw nieuwbouw, maar evengoed in uw bestaande woning, bijvoorbeeld als onderdeel van een renovatie. We werken zowel voor particulieren als voor bedrijven en professionals.

Warmtepomp lucht lucht of Warmtepomp lucht water

Naargelang uw wensen plaatsen we een systeem dat de lucht verwarmt of dat uw water verwarmt

PRODUCTGAMMA

Energiezuinige Warmtepomp

Bij B-Airco plaatsen we bij voorkeur energiezuinige warmtepompen van Samsung. Deze fabrikant biedt immers een ruim aanbod aan functionele, esthetische en optimaal energiezuinige installaties die hun betrouwbaarheid over de jaren heen meer dan bewezen hebben. Zo bent u zeker van een goed werkende airco-installatie met een minimaal energieverbruik. Uw portemonnee vaart er dus ook wel bij.

Duurzame warmtepomp, perfect geplaatst

Toch kan u ook van andere merken warmtepompen laten plaatsen en onderhouden. B-airco werkt immers volstrekt merk onafhankelijk.Uw duurzame warmtepomp laten plaatsen door een expert!

Ontdek de voordelen van de Samsung EHS Mono HT Quiet - alle 5 op een rijtje!