ACTIE

Reeds een airco installatie vanaf € 1450
Voor al onze andere acties, neem contact op!

CONTACTEER ONS

Tel:  0468 34 70 49

[email protected]SAMSUNG Wind-Free

Comfortabel koelen, zonder tochtgevoel: de revolutionaire nieuwe Wind-Free™ range van SAMSUNG maakt dit mogelijk! De moderne technologie zorgt ervoor dat de lucht geleidelijk verspreidt wordt, zonder dat hierbij het gevoel van tocht optreed. LEES MEER

ARISTON

Voor doe-het-zelvers

Voor onze doe-het-zelfpakketten werken hoofdzakelijk met producten van Ariston. Deze Italiaanse airco- bouwer is al ruim tachtig jaar een referentie. Bent u overtuigd van de voordelen van dit merk? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, want wij zijn één van de weinige installateurs in de Antwerpse Kempen die Ariston aanbieden. 


Systemen

Nevis Plus en Prios zijn traditionele airco-units voor wandmontage. Het elegante design springt meteen in het oog.

Cassette compact is een modern toestel voor de inbouw in een plafond. Het zorgt voor een 360° luchtstroom.

De console-unit, kan zowel op de vloer geplaatst worden als aan de wand, zoals een radiator. Door het compacte en strakke design passen ze probleemloos in uw interieur.

Vloer en plafondunits maken een uiterst flexibele installatie mogelijk omdat ze op de vloer kunnen geplaatst worden, maar evengoed aan het plafond kunnen worden opgehangen.

De wifimodule is optioneel beschikbaar voor de toestellen die deze technologie ondersteunen.

Voor de juiste airco op maat van uw behoeften bekijken wij graag met u welke mogelijkheden er zijn.

Opstart zonder zorgen

De mensen van Ariston komen uw installatie opstarten. U hoeft daarvoor niets te regelen, wij zorgen voor alles. Ariston start niet alleen uw gloednieuwe airco-installatie op, ze zorgen voor voor een kwaliteits- en veiligheidscontrole.